„Az egész úgy kezdődött, hogy nem találtam ruhát magamnak…

Biztosan Te is éreztél már úgy, hogy a ruhavásárlásod egy megalkuvás eredménye; a ruha szép, de nem ÉLSZ együtt vele, csak jobbat nem találtál.

Valljuk be, nem az ilyen ruhákból lesznek a kedvenc a darabok, sokkal inkább válik a gardrób díszévé egy csinos vállfán.

Egy ilyen sokadik élmény után kezdtem el gondolkodni, hogyan javíthatnék ezen a helyzeten. Arra jutottam, hogy azok az üzletek, amelyek földrajzilag körülvesznek, meghatározott stílust követnek kiszámítható kínálattal. Ha időt akarok megspórolni, akkor olyan helyet kell keresnem, ahol KÖNNYEN, GYORSAN, VÁLTOZATOS KÍNÁLATBÓL vásárolhatok. Így jutottam el a webáruházak világához, amit azonnal tovább is gondoltam. Miért ne állhatnék a másik oldalra?! Hiszen ezzel nem csak magamnak, másoknak is segíthetek. A családom nagyon biztatott és segítőként ott állnak mögöttem.

Szeretnék egy olyan helyet a látogatóimnak, ahol szívesen vásárolnak, mert:

- színes a kínálat,

- stílusgazdag,

- megbízható,

- gyors és egyszerű a rendelés,

- elérhető az ügyfélszolgálat,

- kiváló az ár-érték arány,

- meglepetések, újdonságok színesítik.

Az én életemben a ruhák, a divat mindig jelen voltak. Kitanultam a szakmát és végigjártam a ranglétrát a bolti eladótól a saját üzlet vezetéséig.

Követem a trendeket, beszélgetek a vásárlóimmal és rengeteget tanulok tőlük. Mára magyar és külföldi gyártók ruháit forgalmazom, és kapcsolatot képviselek a szereplők között.

Hiszek a szorgalomban, a kitartásban és az alázatban. A webáruházak megrendelői mind mind valós személyek valós igényekkel. A legfontosabb számomra az egyén elégedettsége...amikor a RUHA ÉS VISELŐJE EGGYÉ VÁLIK!”

Csapattagok

Zvolenszki Zsuzsa

– a webáruház megálmodója

- beszerzés, koordináció

Kiliti László

- logisztika

Molnár Bernadett

- online marketing, ügyfél kapcsolat